M: +31(0) 6 53140334
@: info@keestabak.nl

Links

Paradiso

Poptempel van Nederland.

 

De Melkweg

Amsterdam.

 

Fotografie Bibliotheek

Gezamenlijke database met catalogi van de bibliotheken van Nederlands Fotomuseum, Foam, Huis Marseille, Spaarnestad Photo en Noorderlicht.

 

Nederlands fotomuseum

Het Nederlands Fotomuseum is nu nog gevestigd aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. Midden april 2007 opent het museum de deuren in gebouw Las Palmas op de Kop van Zuid.

 

http://www.foam.nl

Foam is het fotomuseum in de fotostad van Nederland: Amsterdam.

 

http://www.fotomuseumdenhaag.nl

Fotomuseum Den Haag maakt onderdeel uit van het Gemeentemuseum aldaar. Het museum is initiatiefnemer van het boek Fotografen in Nederland.

 

http://www.fotografenfederatie.nl

De website van de Fotografenfederatie, een samenwerking van de vijf beroepsverenigingen van fotografen: BFNNVFPANL, GKf en SVFN. Met ledenlijst en informatie over adviesprijzen en auteursrecht.

 

http://www.huismarseille.nl

Huis Marseille is een particulier fotomuseum in Amsterdam.

 

http://www.fotofestival.com/

Het FotoFestival Naarden biedt de charme van mooie en interessante fotografie in een oude vestingstad. Opnieuw in mei 2009.

 

http://www.noorderlicht.com/

Een organisatie met steeds meer taken: een grote website, een jaarlijks festival in afwisselend Groningen en Leeuwarden, een galerie in Groningen, een uitgeverij, en producent van tentoonstellingen.

 

http://www.bredaphoto.nl/

De nieuweling onder de fotofestivals: Breda Photo, in 2003 voor het eerst. In 2005 opnieuw en de volgende keer staat gepland voor najaar 2008.